Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

απο εδώ, μπορείτε να κατέβασετε την 5η εκπομπή ΟΛΑ ΜΕΣΑ , απο τον σταθμό ράδιο ένταση. η εκπομπή αυτη έλαβε χώρα στις 13/2/2009 και περιλαμβάνει εκτός των άλλων και 2 ζωντανές συνεντεύξεις (Διάρκειας περιπου ενος τετάρτο η καθε μια), με ενα απεργό νοσοκομειακό γιατρό εξω απο το υπουργειο υγείας (με θέμα τις εφημερίες των γιατρών, και πως επιρεάζουν το επιπεδο της παρέχομενςη περιθαλψης). και με ενα δικηγορο κατοικο του γκυζη με θεμα την αναπλάση του πεδιου του άρεως, και τις πολιτικες περι πρασσινου στην άθηνα.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

όλα μέσα - επεισοδιο 2 ( η αυτοκρατορία ....)

μπορείτε να κατεβάσετε απο εδώ την δεύτερη εκπομπή ΟΛΑ ΜΕΣΑ στον ράδιο ενταση, χτες πεμπτη 5/2/2009.

τα θεματα της εκπομπης περιέλαμβαναν
  • αλληλεγγυη στην Σήφη Βαλυρακη
  • Σινεμά
  • Κιμωνα Κουλουρη στις λαικές
  • περιπετια του ροκφορ
  • φιλιπινεζικα τηλεπαιχνιδια
και πολλά άλλα, και καλή μουσική

σιγα σιγά θα προστεθεί και στον πλείερ στα δεξιά του μπλογκ

το βίντεο που εγινε λατρεία

Αυτό λοιπόν είναι ενά φιλιπινέζικο τηλεπαίχνιδι που λεγετε TOK TOK TOK ISANG MYLION PASOK

ναι ναι

παρατηρηστε και το καραοκι στο βιντεο


α
στα φιλιπενεζικα η φραση πριν το πασοκ, σημαίνει "ειναι πολλά τα εκατομυρία" (το πασοκ μπορούμε να αφησουμε αμεταφράστο και να ειναι
ΤΟΚ ΤΟΚ ΤΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΣΟΚ


χαχαχαχαχ


λατρεία!!!!

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Όλα Μέσα - επεισόδιο 1


Από τα μέσα του Δεκέμβρη λειτούργει ο ραδιοφωνικός σταθμός Ένταση Fm 100.6 απο το κτηριο της νομικής, σε μια προσπάθεία αντιπληροφόρησης, και δημιούργιας μιας αλλής πρότασης στα αθηναικά ραδιοκύματα. Δυστυχώς η περιόχη που ακουγέτε ειναι προς το παρον το κέντρο της Αθήνας , αλλα μέσω διαδικτου μπορείτε να τον ακουτε απο εδώ, σε οποιοδηποτε μέρος της γης.

Ακόμα βρίσκετε σε περιόδο προσαρμογής, αλλα ελπιζούμε τις επόμενες βδομαδές να καταφέρουμε να έχουμε πλήρες προγράμμα.

Κάθε πέμπτη , το πρώι 10-1, θα κάνω την εκπομπή ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Η πρώτη ήταν την πέμπτη που πέρασε, εν μέσω πολλων δυσκολίων (βαψιμο στουντιο, ωριαία διακοπή ρέυματος, και 3ώρη παράταση της εκπομπής).
παρολαύτα για τους φανατικούς, και χαρις στον Ν. Νουρέγιεφ που την ηχογράφησε, μπορείτε να την ακούσετε εδω ολοκληρη, η απο το player στο πλάι σε podcast (αλλά σε 3 μέρη, γιατι ειναι πολή μεγάλη.

ελπιζω να συγχωρέσετε τους ερασιτεχνισμούς, τα προβληματα με το μικροφωνο, και την συχνή επαναλήψη του σήματος της εκπομπής, καθώς δεν μπορείτε να φανταστείτε τις συνθήκες στις οποίες έλαβε χώρα η εκπόμπη.

και μείνετε συντονισμενοί , ωστε να ακούσετε το δεύτερο επεισόδιο, ζωντανά την πέμπτη.