Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

Κούτσομπολιά και ένα δώρο.


Ακολουθώντας το προηγούμενο post, δίνω το δώρακι πρώτα. Το τραγουδι Glenodra του Perry Coma, που ήταν μια εμμόνη σε μια απο τις κλασσικες ταινίες του Νικολαίδη εδώ για κατεβασμα. Το ποια ταινια το αφηνω να το θυμηθειτε εσεις, και να θυμίσω ότι παρότι αναφέροταν δεν ακουστηκέ ποτε στην διαρκεία της.
Για τον θανάτο του Pavvaroti δεν λέω τίποτα καθώς έχει γίνει πολυ της κήδειας το blog τελευταία, αλλα μπορώ να πω ότι οι gossip ιστοριες για την Amy Winehouse, το πως έχει γίνει πρεζάκι, ο πατριός της που μας καλεί να μπουκοτάρουμε τους δισκους της, η καθαριστρία του ξενοδοχειού που δηλώνει ότι είδε αίματα στο δώματιο της, και η ίδια να λεει οτι το αλκοολ σκώτονει περισσότερο απο την ηρώινη, ειναι τούλαχιστον τραγελαφικές.
Από την άλλη έγινε και ο Tom Jones sir, και γόνατισε μπροστά στην βασίλισα (κακό σκυλί ψόφο δεν έχει) πράμμα που μου πρόκαλει ακόμα μεγαλύτερους γέλωτες. Έντάξει οι Stones ήταν αληταριά και καμία σχέση με την παράδοση των ευγένων, αλλα καταλάβαινω την ανάγνωση των οικονομίκων και άλλων καλών που κάναν στο αγγλικό έθνος, αλλά ο πορνόγερος;
Και η Britney Spears μετα τις περιπέτειες με την δικαιοσύνη και τα ναρκωτικά θα ξανακανει εμφάνιση. Ξυρισμένη;
Εντάξει αυτές οι ιλαρότητες μάλλον δεν μπορουν να συγκριθούν με το debate, αλλά επείδη δεν το είδα δεν θα πάρω θέση.
ΧΑ!
rainboy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου